// werkwijze interieurbloksessie

Een bloksessie houdt in dat je een tijdslot boekt van 4 uur waarin ik mijn ervaring, creativiteit en expertise inzet voor jouw nieuwe interieur. We vullen het blok in met een of meerdere van de volgende diensten afhankelijk van de omvang van de vraag. Er kunnen altijd een extra blokken worden bijgeboekt.
Wat de inhoud is van de verschillende diensten vind je hier beschreven.

// inventarisatie en inspiratie fase

We gaan meteen aan de slag! Je hebt al een woonwensenlijst ingevuld, een pinterestboard gedeeld (of gewoon knipwerk uit tijdschriften) en een plattegrond schaal 1:50 aangeleverd. We zetten dus meteen heel effectief in! Door middel van een creatieve sessie gaan we aan de slag met indelingen, kleuren en moodboard-onderdelen. In deze sessie zul je versteld staan hoeveel inzichten dit al oplevert!

// uitwerking definitief moodboard

Naar aanleiding van het iventarisatie- en inspiratiedeel, leg ik het uiteindelijke moodboard vast in een grafisch document. Dit moodboard vormt de onderlegger voor de uitwerking van het uiteindelijke interieurplan. Zo bewaken we de stijl en kwaliteit voor je nieuwe interieur.


// indelingsplan

Hoe benut je de ruimte zo efficiƫnt mogelijk? Hoe zit het met de dynamiek in huis? Met de uitkomst van de inspiratiefase werk ik een 2D plattegrond uit .


// 3D impressie

Wil je alvast een wandeling maken door je nieuw ontworpen interieur? Ik maak een uitgebreide 3D impressie! Dit kan vanaf twee extra bloksessies per ruimte.
Ook maatwerk kun je heel goed ervaren in een 3D ontwerp.

// kleuren en materialen

Op basis van het moodboard, maak ik een uitgebreid kleur- en materialenplan. De geadviseerde kleuren worden aangegeven in een plattegrond, zodat jij (of de schilder) precies weet welke kleur waar komt. In het materialenplan vind je het advies voor o.a. de vloer, behang etc. Tijdens de eindpresentatie neem ik alle kleur- en materiaalstalen mee, zodat je een goede indruk krijgt van de kleuren en materialen in het echt.


// gallerywall aka verzamelmuur

Maak je interieur stijlvol, persoonlijk en fascinerend door een gallerywall. Het geeft meteen karakter en samenhang en verteld jouw/jullie verhaal; mooie herinneringen, souvenirs, erfstukken, alles wat van betekenis is kan bijdragen…// meubeladvies

Als je meubels aanvulling nodig hebben, opnieuw gestoffeerd dienen te worden of aan vervanging toe zijn, dan verwerk ik dat in een meubeladvies. Met oog voor esthetiek en duurzaamheid zoek ik de items die het mooiste passen in het interieurplan. Op een plattegrond geef ik aan waar alles het beste tot zijn recht komt.


// verlichting

Wist je dat verlichting een essentieel onderdeel is van je interieur. Met de juiste verlichting op de juiste plaats komt je interieur het mooiste tot zijn recht en zorgt het ervoor dat de sfeer optimaal is. Sterker nog… hoe mooi je interieur ook opgebouwd is, slechte verlichting kan alles teniet doen, zo jammer!

In een verlichtingsplan geef ik de plaatsen aan waar alle verlichting komt en ontvang je een lijst met armaturen die je interieur compleet maakt.