// sessies en tarieven

Je huurt mijn interieur-expertise in blokken van vier uur in (een dagdeel dus).
In deze vier uur zet ik mijn creativiteit, kennis en ervaring in om een fonkelnieuw persoonlijk interieurconcept op maat te maken.

Al je vragen op het gebied van woonkamer-, slaapkamer-, kinderkamer-, keuken-, badkamer- en werkkamerinrichting kun je in een of meerdere bloksessies aan bod laten komen. Afhankelijk van de hoeveelheid vraagstukken, de totale omvang van het interieur-project en hoever je de diepte in wil gaan, boek je de hoeveelheid blokken die hiervoor nodig zijn.
Kijk bij werkwijze met welke diensten je deze blokken – natuurlijk in overleg – kunt vullen.

Aan het einde ontvang je een verslag waarin alle afgenomen diensten zijn uitgewerkt. Denk aan een moodboard, kleurenplan, indelingsplattegrond, verlichtingsplan, stofferingsadvies, meubeladvies, productlijst en eventuele stalen.

Tarief: 395,- per bloksessie incl. btw// totaal adviespakket

Liever meteen een totaalpakket voor een ruimte van max. 50m2?

Voor 1750,- incl. btw heb je een inspiratiesessie, persoonlijk moodboard, 2 indelings-plattegronden, een tussenpresentatie, 3D ontwerp met animatiefilmpje, kleur en materialenplan, eindpresentatie met documentatie en een stalenset. Je kunt dit pakket verder uitbreiden met bijvoorbeeld een lichtplan, een gallerywall of raambekledingsadvies door het bij boeken van aanvullende bloksessies.

• De prijzen van de bloksessies en het totaalpakket zijn inclusief 21% BTW.
• Binnen een straal van 15 km vanaf het centrum van Den Bosch worden geen reiskosten in rekening gebracht.
Verder dan 15 km geldt een reiskostenvergoeding van € 0,40 per gereden km.
Indien de totale reisafstand groter is dan 100 km, dan wordt bovendien een reistijdvergoeding in rekening gebracht van € 25 per uur.
Reistijden en vergoedingen zijn excl. 21% btw.

// BEN JE EEN ZAKELIJKE KLANT? NEEM CONTACT OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN EN ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT