// sessies en tarieven


// interieur bloksessies

Direct aan de slag!

Je huurt mijn interieur-expertise in blokken van 3 uur in. In deze 3 uur zet ik mijn creativiteit en kennis om in een fonkelnieuw persoonlijk interieurconcept op maat.


Al je vragen op het gebied van woonkamer-, slaapkamer-, kinderkamer-, keuken-, badkamer- en werk-kamerinrichting kun je in een bloksessie aan bod laten komen. Kleuradvies, verbouw-inspiratie, potentie voor een nieuwe woning? Ook deze vragen kun je kwijt in een bloksessie. Afhankelijk van de totale omvang van het interieur-project en hoever je de diepte in wil gaan, kun je steeds een bloksessie bij boeken.
Kijk bij werkwijze met welke diensten je deze blokken kunt vullen.

Aan het einde ontvang je een persoonlijk en handzaam woonpaspoort waarin alle afgenomen diensten zijn uitgewerkt zoals bijvoorbeeld een moodboard, kleurenplan, indelingsplattegrond, verlichtingsplan, stofferingsadvies, meubeladvies, productlijst en eventuele stalen.

Dit speciaal voor jouw samengestelde paspoort bestaat uit stevige handzame kaarten die makkelijk uit te nemen zijn of verder uit te breiden zijn. Je neemt het zo makkelijk mee naar je woningstoffeerder, verf-leverancier of woonwinkel.

Uiteraard zoek ik altijd de meest duurzame en gezonde optie’s om je keuzes op te kunnen baseren.

Tarief: 295,- per bloksessie incl.btw


• De bloksessie prijzen zijn inclusief 21% BTW. • Binnen een straal van 15 km vanaf het centrum van Den Bosch worden geen reiskosten in rekening gebracht. Verder dan 15 km geldt een reiskostenvergoeding van € 0,35 per gereden km. Indien de totale reisafstand groter is dan 100 km, dan wordt bovendien een reistijdvergoeding in rekening gebracht van € 25 per uur. Reistijden en vergoedingen zijn excl. 21% btw.


// home-office styling advies

Voorlopig werken we allemaal zoveel mogelijk thuis… en wie weet wordt het voor heel lange tijd de norm. Maar wat als thuiswerken betekent dat je bijvoorbeeld de hele dag aan de keukentafel werkt en de grens tussen werk en privé ver te zoeken is. Vaak is het fijn voor jezelf (en voor je huisgenoten) om een duidelijk gedefinieerde plek in huis te hebben voor je werkleven, waar je optimaal in een fijne setting functioneert. Zo’n plek hoeft niet noodzakelijk groot te zijn, een creatieve blik op de mogelijkheden wel… en daar kan ik je bij helpen.
Ook als je al een thuiskantoor hebt en deze wel een restyle kan gebruiken, kun je mij inschakelen voor advies.

• 2 uur durend adviesgesprek 
• Lokatie en indelingsadvies
• Kleuradvies
• Verlichtingsadvies
• Na afloop ontvang je via de mail een verslag van deze sessie zodat je zelf je nieuwe werkplek in huis kunt realiseren.

Uiteraard zoek ik altijd de meest duurzame en gezonde optie’s om je keuzes op te kunnen baseren.

Tarief 255,- * per sessie

p.s. informeer bij je HR afdeling of er een tegemoetkoming in de kosten mogelijk is.

• De bloksessie prijzen zijn inclusief 21% BTW. • Binnen een straal van 15 km vanaf het centrum van Den Bosch worden geen reiskosten in rekening gebracht. Verder dan 15 km geldt een reiskostenvergoeding van € 0,35 per gereden km. Indien de totale reisafstand groter is dan 100 km, dan wordt bovendien een reistijdvergoeding in rekening gebracht van € 25 per uur. Reistijden en vergoedingen zijn excl. 21% btw.// BEN JE EEN ZAKELIJKE KLANT? NEEM CONTACT OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN EN ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT