// duurzaam interieuradvies

Voelt je huis niet echt als ‘thuis’? Mis je sfeer, samenhang en een optimale indeling? Denk je aan renoveren van je keuken, badkamer of een kleine verbouwing? Heb je behoefte aan een inrichting die minder belastend is voor het milieu, niet snel gedateerd en dus duurzaam is? Wil je dat het binnenklimaat van je huis verbetert zonder dat het afbreuk doet aan de gewenste esthetiek? En wil je dat de inrichting van je huis echt uniek is?

Ik help je om al deze wensen vorm te geven in een interieur concept wat persoonlijk en creatief is en precies past bij jou/jullie en je huis of bedrijf.

Persoonlijke items, erfstukken en andere meubels met een unieke en waardevolle geschiedenis blijven bewaard en kunnen op een innovatieve manier weer bijdragen aan de inrichting van jouw/jullie woon- of werkplek. Vanzelfsprekend is de praktische kant, de leefbaarheid van de woning of de efficiëntie van de werkplek onderdeel van het concept. Zodra alle puzzelstukjes op hun plek liggen zul je ervaren dat je huis echt jouw thuis is!