In een van de mooiste stadsdelen van Den Bosch ligt dit heerlijke appartement.

Een heerlijk project om mee aan de slag te gaan; de bewoonster heeft veel van de wereld gezien en bracht prachtige souvenirs van haar reizen mee terug.
Het kleurenpalet mocht pittig maar niet primair. Gedurfd maar niet plat. Natuurlijke elementen maakte het kleurenpalet en het uiteindelijke moodboard aards. Een lekkere oranje kleur werd als accentkleur gebruikt en zorgt voor een warm en spicy element in het geheel.

De indeling hield ik zo ruimtelijk mogelijk; de sofa kreeg een prominente plek in het midden van de living waarmee de ruimtelijkheid nog eens extra benadrukt werd.

Van stof uit Tibet maakte ik drie wandpanelen die zowel bijdragen aan de akoestiek als voor een mooie feature wall zorgen.

Een van de muren werd voorzien van een gallerywall waarop veel van de verzamelde kunst, souveniers en dierbare herrinneringen een plek kregen.

Voor de eettafel koos de bewoonster voor een duurzame tafel van het nederlandse merk Kilo met daarboven twee pre-loved lampen van het duurzame merk Greypants. Het kastje, een erfstuk, kreeg een ingetogen lichtblauwe kleur wat prachtig combineert met de nieuwe kleur op de muur.

Alle verven die werden gebruikt zijn op waterbasis.